Rreth nesh

KUSH JEMI NE ?

“Vila 1928”, e ndërtuar në 1928 nga një inxhinier i ushtrisë italiane të Musolinit, është një hotel tepër i vecantë.

Vila shpalos dukshëm arkitekturën toskane, teksa nga brenda të jep ‘shijen’ tradicionale shqiptare.

E rikonstruktuar prej dy vitesh tashmë, “Vila 1928” ofron një ambjent tepër relaksues dhe mikpritës.

Pavarësisht rikonstruktimit, vilës, i është ruajtur origjinaliteti i saj historik dhe kulturor.

10452323_10205206900829961_4912318523415036720_n
  • VILA 1928
write my essay.